ΔΙΑΡΚΕΙ - Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Artists4Art της συλλογικότητάς μας προσκαλούμε εικαστικούς καλλιτέχνες με έργα περιβαλλοντικού και οικολογικού προσανατολισμού να μας υποβάλλουν έργα τους με στόχο την συμμετοχή τους σε έκθεση με διακριτικό τίτλο “Πριν τελειώσουν οι Αλκυονίδες Μέρες” που θα παρουσιάσουμε το 2021 στην Αθήνα.

Η έκθεση επροκειτο να παρουσιαστεί τον Ιανουάριο 2021. Ωστόσο, εξαιτίας των μέτρων αντιμετωπισης της παρατεινόμενης πανδημίας, η έκθεση αναβλήθηκε και επαναπρογραματιστηκε 14-29 Σεπτεμβρίου 2021. Έχουν ήδη επιλεγεί και εργάζονται στο project εικαστικοί καλλιτέχνες, μέλη και μη της συλλογικότητάς μας, με τον συντονισμό του εικαστικου επιμελητή Πάρη Καπράλου. Η συλλογικότητά μας θα δεχτεί περιορισμένο αριθμό νέων καλλιτεχνών που θα ηθελαν να εκθέσουν, εφόσον υποβάλλουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Read More

 


ΕΛΗΞΕ - Η συλλογικότητα εικαστικών καλλιτεχνών ARC – Art Revisited Collective, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Artists4art, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής προς εικαστικούς καλλιτέχνες στην έκθεση που διοργανώνει "ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;"

 

Read More

ΕΛΗΞΕ - Από το Φθινόπωρο του 2018 προγραμματίζεται ήδη μια σειρά από δράσεις και εκθέσεις. Θα θέλαμε να δούμε δουλειές καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα με στόχο να επιλέξουμε συνοδοιπόρους ή/και νέα μέλη για την ομάδα μας στην πορεία. Για λόγους προγραμματισμού και μόνο, παρακαλούμε να μας στείλετε υλικό το γρηγορότερο και μεχρι την προθεσμία. Θα επικοινωνήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε μαζί σας, για μια πρώτη επαφή.
 
Η ομάδα μας ενθαρρύνει εικαστικούς καλλιτέχνες να στείλουν portofolios προκειμένου να δούμε το ενδεχόμενο μιας συυνεργασίας σε αριθμό projects, δράσεων στον δημόσιο χώρο και εκθέσεων που προγραμματίζονται από το Φθινόπωρο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με έμφαση στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να μας στείλουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δείγματα δουλειάς, σύντομο βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι  τις 20 Αυγούστου 2018, για λόγους προγραμματισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Youtube
ARTgrID

ARC -ART REVISITED COLLECTIVE

Η συλλογικότητά μας ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2018 και αποτελείται από έλληνες και ξένους εικαστικούς καλλιτέχνες που εργάζονται στην Ελλάδα και τη Κύπρο, και τον εικαστικό επιμελητή Πάρη Καπράλο που είναι ιδρυτικό μέλος και διαχειριστής της. Είναι ανεξάρτητη & αυτοχρηματοδοτούμενη, με ποικίλες δράσεις στον δημόσιο χώρο και εκθέσεις, συμμετοχές και άλλες δραστηριότητες διεθνώς. Ενθαρρύνουμε τις συνέργειες και εξετάζουμε πάντα με ενδιαφέρον προτάσεις και ιδέες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο arcgreece@gmail.com