ΕΛΗΞΕ - Από το Φθινόπωρο του 2018 προγραμματίζεται ήδη μια σειρά από δράσεις και εκθέσεις. Θα θέλαμε να δούμε δουλειές καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα με στόχο να επιλέξουμε συνοδοιπόρους ή/και νέα μέλη για την ομάδα μας στην πορεία. Για λόγους προγραμματισμού και μόνο, παρακαλούμε να μας στείλετε υλικό το γρηγορότερο και μεχρι την προθεσμία. Θα επικοινωνήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε μαζί σας, για μια πρώτη επαφή.
 
Η ομάδα μας ενθαρρύνει εικαστικούς καλλιτέχνες να στείλουν portofolios προκειμένου να δούμε το ενδεχόμενο μιας συυνεργασίας σε αριθμό projects, δράσεων στον δημόσιο χώρο και εκθέσεων που προγραμματίζονται από το Φθινόπωρο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με έμφαση στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να μας στείλουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δείγματα δουλειάς, σύντομο βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι  τις 20 Αυγούστου 2018, για λόγους προγραμματισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Youtube
ARTgrID

ARC -ART REVISITED COLLECTIVE

Η συλλογικότητά μας ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2018 και αποτελείται από έλληνες και ξένους εικαστικούς καλλιτέχνες που εργάζονται στην Ελλάδα και τη Κύπρο, και τον εικαστικό επιμελητή Πάρη Καπράλο που είναι ιδρυτικό μέλος και διαχειριστής της. Είναι ανεξάρτητη & αυτοχρηματοδοτούμενη, με ποικίλες δράσεις στον δημόσιο χώρο και εκθέσεις, συμμετοχές και άλλες δραστηριότητες διεθνώς. Ενθαρρύνουμε τις συνέργειες και εξετάζουμε πάντα με ενδιαφέρον προτάσεις και ιδέες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο arcgreece@gmail.com