Η ARC -Art Revisited Collective από την ίδρυση της έχει παρουσιάσει 8 εκθέσεις και ειδικά projects στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, εκδίδει συχνά Προσκλήσεις Ενδιαφέροντος, ενώ μελη της διατυπώνουν παρεμβάσεις, είτε μέσω ανακοινώσεων προς τον Τύπο, είτε μέσω συνεντεύξεων. Όλες οι δράσεις της συλλογικλότητάς μας ανακοινώνονται και μέσω του Τύπου. Σε αυτή την ενότητα της ιστοσελίδας μας θα βρείτε Δελτία Τύπου και συναφές υλικό.

Αν είστε δημοσιογράφος και θα θέλατε περισσότερο υλικό (φωτογραφίες, αποκλειστικές δηλώσεις, κάποια συνέντευξη, κ.α.) παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία σας, το/τα Μέσα που εκπροσωπείτε και το τι χρειάζεστε -θα ανταποκριθούμε άμεσα. 

Εκδόσεις
Προς το παρόν η συλλογικότητα μας δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια έντυπη έκδοση. Ωστόσο έχουμε εκδώσει ψηφιακούς καταλόγους εκθέσεων και συναφές υλικό τεκμηρίωσης που θα βρείτε σε αυτή την ενότητα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Youtube
ARTgrID

ARC -ART REVISITED COLLECTIVE

Η συλλογικότητά μας ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2018 και αποτελείται από έλληνες και ξένους εικαστικούς καλλιτέχνες που εργάζονται στην Ελλάδα και τη Κύπρο, και τον εικαστικό επιμελητή Πάρη Καπράλο που είναι ιδρυτικό μέλος και διαχειριστής της. Είναι ανεξάρτητη & αυτοχρηματοδοτούμενη, με ποικίλες δράσεις στον δημόσιο χώρο και εκθέσεις, συμμετοχές και άλλες δραστηριότητες διεθνώς. Ενθαρρύνουμε τις συνέργειες και εξετάζουμε πάντα με ενδιαφέρον προτάσεις και ιδέες. Επικοινωνήστε μαζί μας στο arcgreece@gmail.com